LÁMANÁ ČOKOLÁDA

Chcete vědět, jak vzniká pod rukama našich cukrářek nejoblíbenější sladkost na světě?

Výrobek, který jsme začali vyrábět v loňském roce. Při příležitosti 25. výročí od založení pekařství byla vyrobena fólie s potiskem Merhautovo pekařství a my jsme se mohli pustit do výroby.
Vyrábíme tři druhy čokolády – hořkou, mléčnou a bílou. Dlouho jsme vybírali tu nejlepší čokoládu, aby si naši zákazníci pochutnali, a po mnohých ochutnávkách a různých nabídkách jsme nakonec našli vítěze – čokoládu Callebaut. Callebaut patří mezi nejkvalitnější čokolády na světě. Získala ocenění Finest Belgian chocolate – tedy nejlepší belgická čokoláda.
Při výrobě čokolády musíme pečlivě dodržovat správnou technologii. Nejprve ji na určitou teplotu rozpustíme a potom postupně zchlazujeme. Po zchlazení přidáme různé suroviny a poté lijeme čokoládu na fólii s potiskem. Rozetřeme a necháme celý den chladnout při pokojové teplotě.
A protože si kvalitní výrobek zaslouží hezké balení, čokoládu lámeme do malých papírových krabiček. V našich obchodech si pak můžete vybrat krabičku dle váhy, druhu čokolády a přidaných lahůdek.

A protože si kvalitní výrobek zaslouží hezké balení, čokoládu lámeme do malých papírových krabiček. V našich obchodech si pak můžete vybrat krabičku dle váhy, druhu čokolády a přidaných lahůdek.

Mléčná, bílá nebo hořká? Která je Váš favorit?