MAKRONKY

Tři vteřiny hříchu aneb Co dělat, když vás honí mlsná? 

Téma v naší cukrárně dlouho diskutované a výrobek pro nás ne moc známý.

Měli jsme obavy, zda zvládneme pro makronky tak charakteristické náročné pečení, a dlouho jsme si lámali hlavy, jak dochutíme náplně, aby vám chutnalo. 
Ale protože máme rádi výzvy, začátkem roku jsme se do výroby pustili. Při prvním pečení se obavy z náročnosti výroby rozplynuly jako makronka na jazyku, protože naše pece si s makronkami poradily skvěle.

A náplně? Při přípravě se můžeme dosyta vyřádit. Zkoušíme nejrůznější varianty, ale základem je vždy kvalitní čokoláda, kterou pak dochucujeme různými ovocnými pyré, alkoholem, pistácií nebo vanilkovým luskem. Někdy necháme čokoládu jen tak samotnou pro ty, kteří nedají dopustit na její dobrou tradiční hořkou chuť.
Máme vždy radost, když slyšíme, že zákazníkům chutná. Díky tomu nám mnohahodinová výroba makronek nepřijde dlouhá, protože víme, že pár vteřin vynikající chutě za to stojí.